Donaties

Jouw donatie maakt echt het verschil

Steun ons en doneer

Steun de vrouwen van Different Sport International

Wij gunnen en motiveren deze vrouwen een actief & sportief leven.
Gun jij het hun ook ?

Wij verwelkomen iedere donatie naar onze stichting DSI Foundation. Wie het kleine niet eert het grote niet waardeert. Ieder bijdrage telt. Wij dragen zorg dat meisjes en vrouwen actief kunnen mee doen in de sport.

Wij begeleiden de kansarme meisjes en vrouwen om toch een volwaardig sportleven te kunnen leiden. We organiseren internationale clinics in landen waar er nauwelijks budget is om meisjes of vrouwen te activeren, we werven meisjes in de achterstandswijken, we ondersteunen meisjes/vrouwen in het gezin, wij geven individuele coaching /begeleiding naar een passend sportnivo.

Ieder meisje/vrouw verdiend een gelijkwaardige kans ! Help ons door een donatie te doen. Zodat wij deze deze goede werkzaamheden kunnen blijven voortzetten.

Doneer nu aan onze stichting DSI Foundation !

Ja, ik wil een donatie doen door zelf over te maken ?
Dat kan naar NL 91 INGB 0007 2289 56

of doe een donatie via I-Deal

Partnership

Heeft u bedrijf interesse in een partnership met DSI Foundation ? Wilt u meer weten ? Neem dan vooral contact met ons op ;

Lilian Panka, voorzitter DSI Foundation
E-mail: info@dsi-foundation.com

Nalatenschap

Een niet veel besproken onderwerp en soms zelf helemaal niet over nagedacht. Een testament opstellen is veelal een gevoelig en persoonlijk gegeven. Het bespreekbaar maken van een testament is zeker niet alle daags. Je wensen naar gelang je situatie worden in een testament opgenomen. Mocht het zijn dat je overweegt om aan DSI Foundation een x bedrag na te laten. Kunnen wij zeker samen met u de mogelijkheden bespreken. Wij kunnen u hierbij de nodige ondersteuning bieden. Graag gaan wij met u in gesprek.

Gegevens voor opname testament:
DSI Foundation, Statuair gevestigd :
Amsterdam, Daniel Defoelaan 88,
1102 ZK, Amsterdam.

Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel dossiernummer: 78076110

Scroll to top