29 juni 2020

Different Sport International Foundation is een feit

Het bezoek aan de notaris is geweest vervolgens zijn de Champagne glazen geheven. Hiermee is de Stichting DSI Foundation een feit !!!

Het stimuleren en begeleiden van vrouwelijke sporters is hiermee een beoogde centrale doelstelling waar de stichting zich de komende periode mee zal bezig houden. Let wel, ook voor de jongens is er plek binnen de DSI.

Al vanaf 2009 worden door DSI activiteiten en projecten uitgevoerd voor de jonge vrouwelijke sporters. Het motiveren en stimuleren van jonge meisjes in de sport (voetbal) is altijd een centraal onderwerp geweest en heeft onze aandacht.

Nu heeft de organisatie besloten om de stichting officieel in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, DSI Foundation.

“We doen dit al zo lang, ieder jaar hadden we wel een sport project of activiteit waaraan meisjes kunnen deelnemen. We zijn al 3x naar Suriname geweest om er voetbal wedstrijden te spelen. Het promoten van het vrouwenvoetbal in Suriname was toen een hoofddoelstelling. Wij willen nu als organisatie meer doen voor jong volwassenen, (meisjes en jongens). We hebben gemerkt dat er hier behoefte aan is”, aldus Patricia Keeldar.

De stichting DSI Foundation is nu officieel als stichting in 2020. Een mooi jaar, voor een next chapter 2.0.

“We hebben alles, we hebben ex-professionals, we hebben kader, kortom we hebben een groot netwerk”. Nu moeten we er invulling aangeven, doen wat we moeten doen en gebruik maken van de contacten die wij al hebben. Als stichting kunnen wij alleen maar groeien, we zijn niet meer te stoppen”.

Scroll to top